that 'thing'

i still had one of your stuff with me. i bring it where ever i go. pergi class apa smua, mesti ada benda tu. tapi haritu macam mana ntah, i checked my bag then benda tu tak adaaaaaaaa. its gone! dah cari semua tempat tapi tak ada. dah lah tu je satu benda kau punya yg ada kat aku. kalau ada benda tu, i feel like you always with me no matter what. tapi benda tu tak ada. i literally cried bila tahu benda tu dah takda. :'( i have to find it ! i dont know whats wrong with me, but i just need that 'thing'. :/

2 comments:

furahin FARDOSS said...

I know you can find it saraa :')

SaraNsr said...

tapi aku tak jumpa sampai sekarang. :'(