Terima Kasih Kawan :)

Heyyy, okay its begin with pergi kelas tambahan dekat sekolah. haha rajin kaaan. First time pergi after 7 month sekolah dekat sana. haha :P Tu pun nasib baik aini ajak. kalau tak memang harapan negara lah nak pergi. haha Then, after class, sepatutnya ada ko-ko. Tapi, macam biasalah, siapa je kan pergi ko-ko? haha :P So, takpergi. masa tu dalam pukul 9 o'clock. Hehh, apalah kan nak buat pagi pagi tu, nak makan kedai tak bukak lagi. -.- tapi lapar. haha Then, pergi 7-eleven beli Chips more dengan susu, aini beli milo. Haha lepastu apa lagi, makan lah dekat bus stop depan tuu. hahaha sedih betul -.- Aini mcm okaylah lagi sebab after that naqib ada. I dont know what to do dah. haha so macam takpelah buat muka tak malu, join je diorang. haha Then, zahid called me, dia kata nak datang dengan hakeem. Wooohoo, zahid called at the right time sangat sangat. haha So mcm okay, tunggu diorang sampai dalam pukul 10.15am macam tu :) Hakeem drove his myvi. Haha then apa lagi, diorang sampai terus naik ah kan kereta dia, masa tu ada azad, nabil, naqi,zahid,hakeem and I in the car. Aini kena tinggal dengan naqib. Hahaha First round pergi area bangi je, hakeem bawak. Then pergi jumpa aini dengan naqib dekat taman. Diorang best lah. main bola lah ape lah, I dont know what to do dah masa tu. haha Lepastu try ajak hakeem pergi jalan jalan dengan kereta dia kan, haha :D Bukan senang :P:P Then dia pun okaaay je. heee duduk depan dengan hakeem, then dekat belakang ada zahid, nabil, and naqi. azad tak ikut. Macam taktahu nak pergi mana mula mula, then hakeem bagi idea, pergi Sg Merab, lepastu pergi Putrajaya. tak memasal. haha Best lah kaaan, merepek merepek dengan diorang semua. :D My friends are so awesome! heee, then ada police pulak dekat situ, *biasalah putrajaya kaan -.- haha Semua control buat muka matured, padahal baru 16. haha Then police tak tengok pun. fuhh nasib baik. :') haha jalan jalan sampai dah taktahu sampai kat mana. Gila lah masa tu, Dah lah jalan baru, kereta macam sikit gilaa -.-" Hehhh. Then semua dah mcm takut en, taktahu dah ke mana masa tu. straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiggggghhhhttt sampai jumpa signboard kajang. AT LAST! haha thank god. haha Then ada part tu, Scary gilaaaaa diorang! Sumpah. Cuba bayangkan, a girl with 4 boy in one car. haha takpayah cerita lah kan. haha Then, Hakeem kata kan, "takpelah, hari ni kita bawak sara jalan jalan.sebab dia tak ikut kita pergi KL." Haha comel kaaan ;) sayang kau hakeem :) Haaa then sampai bangi around 12 o'clock, jumpa lah naqib dengan aini dekat taman tu. again -.- haha Hakeem dengan zahid pun nak balik dah, diorang nak keluar pergi KL. So macam okay byee korang :) hehe Thats the story. Lepas ni nak ajak hakeem lagi boleeeh? kita pergi jumpa megat taaau ! heee. So, Thanks to hakeem, zahid, nabil, naqi, azad, aini, and naqib. Oh lagi sorang, muzamir. haha sorry lupa :P for made my half day :D haha Serious sayang korang :') *Oh and lain kali jangan bagi aku scary lagi ohh -.- heh.


xx, sara :)

2 comments:

Nurul Shahira Nabila said...

eee best gilaaaaaaaaaaaaaa, jealous gilaaaaaaaaaaaaa :|

sara nsr said...

Haaa kan kan ? Tulah lain kali dataaaaaaang tau sheraaa :P hehe kalau shera ada, mesti lagi best :D heee