A

Based on what happen, apa yang kau dah cerita dekat aku semua, baru aku faham. Tapi aku taktahu apalagi kau nak. Tak kisah lah, aku nak cakap sorry IF aku ada buat salah dekat kau ke apa ke kan. aku tak maksudkan pun. And i want you to know that sebelum (taktahu akan datang ada ke tak) ni kau memang ada sakitkan hati aku. taktahu lah kalau kau perasan ke tak kan. but thats the truth. whatever it is, you are my friend. I cant deny it. because im not the one yang suka forget my friends and all that stuff -.- busy macam mana pun, i still remember my friend(s) okay. remember : no matter what, you are still my friend :) and thanks for everything. I really appreciate it.

2 comments:

Nurul Shahira Nabila said...

be strong kay sara, shera and others are always here for you ;) muahmuah

SaraNsr said...

Haha Okay okay, thanks :D