Cat

Ohh, just now when i was outside cutting my nail dekat rumah, then tiba tiba ada kucing (female) ni, dia datang and dia sitting next to me. Then masa tu macam tak kisah sangat, then dia close to me, awww. Kucing tu sumpah comeeeeel gila gila. That cat needs love i guess :) hehe The cat's fur is white colour and ada mix with light brown macam tu. Comel sangat sangat oh. then dia tengok my phne and main bnda bnda dekat phone tu. Hehe Ya Allah, taktahulah nak cakap mcm mna, memang comel sangat. :') Then, after i settled cutting my nail, duduklah dengan dia sekejap and dengar lagu. haha kalau dia boleh cakap macam biasa kan best, hehe :P Lepastu my mom panggil, and kena masuk sebab macam dah lama duduk kat luar. then kucing tu ikut je. masa nak tutup pintu tu, muka dia mcam sedih je. rasa mcm nk bawak je dia masuk rumah, tapi tak boleh :/ kesian sangat dia ohhh. Hope she'll be fine outside yeah, my dearest cat :) Heeeeee.

p/s : this is my first time being touched with cat behaviour. hehe kalau tahu kucing comel macam ni, mesti tak marah marah dia dulu. Sorrrry. Lepas ni kita boleh jadi kawan kan? heee

2 comments:

furahin FARDOSS said...

haha, yeayy sara dah sayang kucing :') heeee

sara nsr said...

haha ni pun ntah knpa ntah ni. dia comel sangat weh. tapi aku suka kucing ni je, hehe