Stay Rumah Aini :)

On Friday 16.7.2010

masa dekat sekolah, 4b,4c,4e, and 3a ada activity. kitorang kena buat group. And this is nama my ahli kumpulan :

me, suhaila, liyana, laily, yasmin, nazalea, farzana, najieha, alia, mohd nor, nabila sakinah, amila, billa hannah, farah alya,aishah syafiqah and the others tak ingat, and i dont know siapa nama diorang. hehe :P ramai sangat. semua sekali 21 orang. hahaaha and yet, they are all great and my group is the winner on that day. heee best gilaaa dengan diorang. not bad lah :) love them.

then, Balik sekolah terus pergi rumah aini. stay sana and petang my mom will pick me up. hehe
Masa tu ada shera, aini (ofcourseee) and me. Haaha best gilaaaaa dengan diorang gossip gossip whatever kan. hee Ingat macam nak ajak hakeem lepak, tapi mak aini ada instinct apa taktahu dia balik awal. haha then tak jadilah semua. tapi takpeee, kitorang still have fun. hehe Then petang sikit, keluar pergi taman then otw bumped dengan hakeem dengan zahid. hahhh apalagi, ajaklah diorang lepak sekali kaan. keluar masa tu aini's mom tengah tidur. HEHEHEHE Then, ada pulak camera hakeem. Hahhh, shera dengan aini kan, kalau dah dapat camera tuu, apalagi kaaaaan. haha Tapi okay lah, kitorang enjoy je duduk rumah kau, aini :) heee Thanks For everything. Oh lepastu ada jugak jumpa dilla, senior masa sekolah rendah -.- haha gila lama.

Thanks to Them :
.Aini.
.Shera.
.Zahid.
.Hakeem.

3 comments:

Nurul Shahira Nabila said...

you are most welcome honey :)

SaraNsr said...

Hee thanks sayang ;) nanti kita buat lagi ehh? :D

kerepek pedas said...

haha sukasukaa lepak dgn korang :D if ada masa dtg lah lagii , haha mcm invite pegi mne je . hee :D