Exam

Oh, exam is coming again. Huhhh -___- Malasnyaaa nak study. eventhough 3 days only, tapi packed gilaaaa. 1 day about 4 or 5 paper. like wth? Nak baca semua subj tu gila penat and tak sempat oh. Soalan dia agak senang lah, tapi kalau tak sempat baca? haaa kan susah. sakit hati je rasa. selalu macam tu oh. So conclusion dia memang kena study lah kan. Heehe. Sekolah lain punya exam lambat lagi. jalan 4 punya, lagi two weeks. Heh. Tapi takpelah, susah dulu kaan. hehe Btw, for the time being, kitorang kena tukar class, sebab 4budiman kelas tu always leak bila hujan. -.- Pity us kaaaaan? HAHAHAHA then dapat kelas form 1, bawah meja penuh buku, kelas tu kecik, and tak muat and masa exam mcm takde beza je jarak meja :/ HAHA bagus juga tapi. hehe Okay lah, sumpah taktahu nak merepek apa daaaah ! haha Byebye then. Goodluck to form 4, jthree :)


OH AND, KNOW WHAT! my bestfriend is IN LOVEEE :D Heeee happy for you. hope dapatlah eh apa yang awak nak tu eh shera ;)

2 comments:

Nurul Shahira Nabila said...

HOY APA CERITAAAA? HAHA BESOK GILA EH TAPI AMIN AMIN AMIN HAHAHAHA -______-"

saransr said...

eleh eleh eleh, haha haaa tahu pun. ;)